TAN SOLS UN DIA.

Benvolguts amics,

Iniciem les activitats del Festival de Clàssica per aquest 2021 amb un concert de música contemporània, amb un concert amb coproducció amb l’associació Espai Sonor:

El Grup Instrumental de València, un dels grups més prestigiosos a nivell nacional de música contemporània amb més de 30 anys de vida. En aquesta ocasió el grup, en una formació bàsica, presenta un ampli i divers panorama de noms imprescindibles de la nova composició espanyola (Luis de Pablo, Cristobal Halffter, Gabriel Erkoreka, etc) sota el títol Tan sols un dia.

Creat el 1991 amb l’impuls de la Generalitat Valenciana sota el patrocini de l’INAEM i el Ministeri de Cultura, el seu fi primordial és la interpretació i recuperació d’obres i autors contemporanis espanyols, l’estrena de noves obres de joves compositors i la difusió de les obres mestres dels segles XX i XXI. Va ser guardonat en 2005 amb el Premi Nacional de Música en la modalitat d’Interpretació. Aquest reconeixement i la seva presència contínua en els escenaris espanyols durant gairebé ja 30 anys l’han convertit en un dels protagonistes fonamentals i element indispensable per conèixer i participar de la nova música espanyola.

Diumenge 14 de març

Teatre Xesc Forteza de Palma, 19 h

Entrada gratuïta amb invitació

recollida a www.palmacultura.cat i https://palmacultura.koobin.cat/ 

Una hora abans del concert al mateix teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.