COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA

El proper dilluns 29 de Juliol Cor Jove Nacional de Catalunya actua al Castell de Bellver a les 21.
Una oportunitat única d’escoltar aquest cor format per format per 32 cantaires de 18 a 28 anys, seleccionats anualment després d´un procés d´audicions arreu del país, que es renoven cada any per tal d’oferir igualtat d´oportunitat als nous talents emergents.
El encontre d’aquest any serà dirigit per na Mireia Barrera i oferirà obres a capella de Veljo Tormis, Arvo Pärt, Bernat Vivancos, Manel Oltra i molts més.

29 de juliol al Castell de Bellver. 21 h.

Entrades: 3 €

Venda d’entrades on line:
a Palma cultura:

https://palmacultura.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=1976

COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA

El Cor Jove Nacional de Catalunya neix per oferir una oportunitat als millors talents del país sota la direcció de reputats directors nacionals i internacionals i pretén ser una eina d´Estat a l´estil dels cors joves nacionals de la majoria de països europeus. A és, pretén ser ambaixador de l´excel·lència coral catalana més enllà de les nostres fronteres.   
Està format per 32 cantaires de 18 a 28 anys, seleccionats anualment després d´un procés d´audicions arreu del país, que es renoven cada any per tal d´oferir igualtat d´oportunitat als nous talents emergents. Té un únic encontre d´estiu per no interferir amb l´activitat ordinària dels cors i es clausura amb la celebració de diversos concerts al llarg del territori català. La direcció artística va a carrec sempre de directors de màxim prestigi. Per l´edició d´enguany, hi ha un director i un equip de 4 professors que treballen amb detall i en petits grups, aspectes fonamentals per la formacó d´un cantant, com són la música de cambra, la dicció o el treball corporal.   
El CJNC va néixer el 2013 i ha estat dirigit per X. Puig, J. Vila, J. Casas, X. Pastrana i M. Barrera així com per V. Miskinis, R. Rasmussen, E. Van Nevel, Ph.Forget, S. Ruiz i C. Simonpietri, desenvolupant sessions de treball a Vic, Girona, Vilafranca, Vila-Seca, Barcelona, Tallin, Girona i Perpinyà.  
Han ofert concerts per tot Catalunya, destacant el Festival de Música Pau Casals, la Conferència de Veus de la Mediterrània a Girona, el Mil.lenari del Monestir de St. Daniel i l´Assemblea General de la Federació Europea a Barcelona, al Petit Palau, així com al Festival Choralies de Vaison la Romaine (França) o al XXè festival Europa Cantat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.